Bebetoveannesi neval270071 çok üzüldüm canım haklısın tabi çok geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın
Emirela0206 Bebetoveannesi sezeryan konusunda hemen hemen bütün Doktorlar iyi orada Ben de Ayşenur Aksoya gidiyorum
Zeynebimmmmm Şehir hastanesinde nöbetçi kimse doğuma o giriyo diye biliyom kimse sevmiyo ebelerini felan bende 35 haftalık hamileyim o korku başladı
Emirela0206 Bebetoveannesi ben daha 14 haftalık gebeyim ama kız kardeşim sezeryan oldu 3. Kez sefa beye gidiyordu
Emirela0206 Bebetoveannesi sezeryana doktorlar giriyor normal doğumu ebeler yaptırıyor sizin ki sezeryan mı?
Bebetoveannesi Emirela0206 evet biliyorum benim ikinci gebeliğim ilki de sezeryandı Nenehatun da Özgür bey yapmıştı çok memnun kaldım şimdi yine orda olmayı düşünüyorum ama iyi bir doktor bulursam malum sezeryanda da doktor önemli hemen toparlanmak için
Emirela0206 Bebetoveannesi Ayşenur hanım alanında çok uzman ama sezeryands nasıl bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem sizin kaç haftalık
Tmerve muallimehnm normal dogumu ebeler yaptırıyor doktorlar sezeryana giriyor. Ama ebeler hemşireler de çok iyilerdi çok memnun kaldım
Tmerve muallimehnm Allah iyilerine denk getirsin inşallah. Dedikleri herseyi yapın ters davranınca illa ki onlar da ters davranır.