Senem_11 Melikeex anladım canim tesekkur ederim bakalım kontrole gıdınce sorcam doktora herseyı unutmazsam 😊
Papatya5361 Senem_11 canim ben 7 ci ayın icerisindeyim daha 1 5 kilo aldım yani senin suan almaman kadar normal bisey yok ☺☺
Ozlemozcet 77Bebek35 tabikide kusmaktan verdim. Yoksa rejim yada başka bi durum söz konusu değildi. Umarım kimse yaşamaz o kadar kusmayı. Sadece serumla beslendi vücudum. Çok şükür azaldı. Hepten yok olması dileği ile. 🤪
Ezgii0 Senem_11 tabikide almamalısın zatenn 😇 ayrıca çok düşünme 4 ay bende almamıştım doktorum kızmıştı hatta. Şimdi 32 haftalığız 12 kilo aldım 🙄😀
bluees1207 Senem_11 kız bırak alma kilooo 😂 ben 22. Haftaya 9 kilo ile girdim 3 haftadır yürüyüş diyet canım çıkıyor kilo almak güzel birşey değil hem daha 6 haftalık ilk 3 ayda kilo veren çok gebe var özellikle bulantı kusma olursa. Zaten 12 haftaya kadar kilo almanın hiç bir önemi ve mantığı yok bebek yediklerinle kilonla beslenmiyor
smglplt1453571 Zaten daha çok küçük yediklerini bebeğe kilo aldırmıyor kilo alırsa ileriki haftalarda çok zorlanır sim bende 13+4 haftaligiz sadece1 kilo aldım yani kafana takma almaman daha iyi hamileliğin daha kolay geçer önemli olan bebeğin sagligi