zedan1903 Elifkc kanaldan cikmis bide bas gelis pozisyondan da mi cikmis hay maşallah 😂😂 benimkide masallah hareketli doktor bazen diyor olcum yapamiyorum cok kimildiyor 😂😂 ama basi asagida uzun zamandır yani demek yer edindi orayi😂😂
Elifkc zedan1903 çok oynak olacak herhalde 😁😁😁 yüzünü göstermiyor hiç hep arkası dönük. Nst çekilirken hemşireler karnımla konuşuyo lütfen hareket etme lütfen gitme diye. Cihazı karnıma koyduğu gibi saklanıyor kalp atışı arıyoruz hemşirelerle birlikte 😁😁😁
zedan1903 Elifkc ayni valla ben cok guluyorum oyle yapinca elimi koyuyorum hemen kaciyo falan ama bu aralar elimi koyuyorum hemen cikiyo meydana sanki elini cek surdan der gibi😂😂
zedan1903 Kelebekbusra kizceninki hazir ama benim kendi cantam henuz hazir degil oyle useniyorum ki yani hazirlamaya herhalde hastaneye giderken falan hazirlicam bu gidisle😂😂
Kelebekbusra zedan1903 ay aynı bende ole valızı odaya actım duruyor şaka gıbı sguat falanda yapmıyorum sımdı gelırse valız hazır degıl diye ahaha Senınkı kız sanırım kızçe dedıgıne göre😻🥰 saglıcakla alalım kucaklarımıza büyütelım güzelce
Ayse3400 Hlt-seyma21 39+5 te sabah nişanım geldi 39+6 da akşam 21.00 de doğurdum. Karnımda asla düşmedi dimdikti 😅 kolay doğumlarınız olsun inşallah