Sevgiarf Kızlar 22 hafta oldu hala bulantılarım geçmedi. İlk bebeğimde hiç bu kadar sürmemişti. Doktorum ilaç da yazmadı zencefil çayı iç dedi sadece. Bide tatlı bişey yedim mi bütün gün aşırı bulanıyor siz bi çözüm bulabildiniz mi?
momofthreechild Sevgiarf canım bende her akşam yatmadan iki tane prilam içiyorum sabah kalkıyorum yine kusuyorum anlayamıyorum bende ne zaman geçicek merak ediyorum bizde 11 haftalıgız ilk öğrendiğimden beri değişen birşey olmadı ilaçta işe yaramıyor
momofthreechild Busee2727 prilam cok etki etmedi dedim doktorum zofer verdi açıkcası onuda sabah içtim ilk içişim diye mi oldu tekrar aynı sorunu yaşadım baktım ilaç ta biraz ağır bir ilaç sanırım prilama devam ettim öyle böyle atlatıyorum bir şekilde her gün bir sefer oluyor artık alıstım 🥺
Busee2727 momofthreechild 31 haftalık olduk bugün bende de hâla devam ediyor içmezsem eğer bebişlerin canı sağolsun😊
Sevgiarf Seda_krmnli42 hadi yA 😅 tek iyi yani fazla kilo almadım cinsiyet ne senin kızımda bu kadar olmadı bu erkek aşırı bulantı var
Seda_krmnli42 Sevgiarf cinsiyeti kız canım ilki erkekdi hiç böyle bulantım olmamıştı bu mahvettin beni 😊
zamloss123 Sevgiarf yani iste bencede bulantı tüm hayatı etkiliyor ben geçen gittiğimde sordum doktora Bi zararı yok içebilirsin dedi
Mucizex Benim ikiz bende aşırı kusuyorum aşırı kusmaktan karaciğer enzimlerm yükseldi artık🥺😔geçer umarım ki