tugbaninmucizesi ozlemabdullah bana 11+2 de %70 erkek dedi 15+1 de kesin erkek olduğunu öğrendim canim😊💙
Nilay_09 ozlemabdullah bence bekle canım 😊 biz 16 hft pipisini gördük erkek kesin dedi 23 te kız dedi şimdi 27 hft giriyoruz daha netleşmedi 😅🤣
ozlemabdullah tugbaninmucizesi o ne kadar cabuk ogrenmıssın bende 16 ya saklıyorum kendimi ondan once Bı degısıklık olmasın diye 3 haftam kaldı sabırla bekliyorum hatta diyorum ki 18 de filan mı gitsem 🙂
tugbaninmucizesi ozlemabdullah valla 15 de acik acik bacak arası belli oluyor benim doktorum özellikle bacak arasina baktı fotoğrafını cekti %100 erkek dedi bendr anladım net gözüküyor 😊
Caglaalkan ozlemabdullah bana ilk bebeğimde 15.haftada kız dediler 18 de erkek oldugu cıktı. Oyuzden 18-20 haftaların öncesinde söylenen tahminlere %100 gözüyle bakmayın derim
ozlemabdullah Caglaalkan desene biraz daha sabır cok zor ya suanda calısıyorum Bi an önce kıyafet almak istiyorum param borsa gitsin istemiyorum ama hıc bısey yapamıyorum bekleyelim o zaman