Nessozz Nurakin077 bende normal istiyorum ve korkuyorummm 🥲 inşallah sağlıkla kavuşalım ne olursa olsun
Nurakin077 Nessozz İnşAllah sağlıkla kavuşuruz ama ben hiç ne olursa olsun diyemiyorum hala türlü türlü korkular. Yürüyüşlere başladım günde bi tane falan hurma yiyorum şimdilik bakalım süreç nasıl olacak Allah hepimizin yardımcısı olsun canım
Hlt-seyma21 Nessozz son 23 ama inşallah son 10-13 gündür gönlümden geçen o yani ama belirti yok pzt çatı kontrolü olcam
Nessozz Hlt-seyma21 hayırlısı olsun inşallah gönlünüzce olur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻🙏🏻🌸🌸🌸
Mucizem0825 Hlt-seyma21 ayniyiz bende gonlumden 10 15 geciyor ☺ 3 gun once ntsye girdim sancim ciktigi icin cati muaynesi oldum yarin tekrar gidicem bakalim ne olacak benim bebek makat pozisyon senin bebek ne durumda 🌸
Nessozz Tugbannebebek aayyyy cinsiyet ne 😍 ben şuan için normal istiyorum ama bakalım hanımefendi ne zaman ve nasıl isteyecek 🙈🥰🥰🌸
Esma46800 İlk iki bebeğimi sezeryan oldum inşallah bu bebeğimi normal istiyorum allahtan bir şey olmazsa bekleyeceğiz bakalım bi aksilik olmazsa inşallah
bebemibeklrken Esma46800 benimde ilk doğum sezeryan oldu 2. Ye hamileyim bende ssvd istiyorum siz hangi sehirdesiniz doktorunuz kim acaba