Nessozz Kbrra e tabi kendi adıma tecrübesiz bir anne olaraktan minnak minnak korkular da yok değil ama kendimi ona teslim etmemeye çalışıyorum 🙈😂😂
Ozlmm_1 kahvesever__ normal doğuma gün vereni de ilk kez duydum ☺️ Neyse sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi ,iyi doğumlar 🌸
Seherdogan47 Nessozz doğru valla en azından cinsiyeti belli olsa ona göre hazırlık yapılır da zaman geçer oyalanırız 😃 koyafet bakmaya gidiyorum almadan gelmek kötü oluyır.
Nessozz Seherdogan47 şimdilik cinsiyeti olmayan bişeylerden başlayın belli olunca ona göre ilerlersiniz 🙃
Aysekalkan bebekveannesiii şeker yordu beni 10 de 15gunde gitgel yok dusdu yok cikdi saate bakıp duruyom ara öğün zamanı. Y mek zwni😬
Tanemveannesi_ wiLL valla bende de aşırı heyecan var gün olarak düşününce az geliyor ay olarak düşününce biraz fazla 😅 Antalya bizim siz ?
wiLL Tanemveannesi_ bana her şekil az geliyor kalan zaman. Zaten simdi bakıyorum zaman cok çabuk geçmiş 😊😆😆simdilerde nasıl bakcam nasıl doğum yapcam başladı bende 🤭neyse sağlıkla gelsinlerde Bende İstanbuldayım