Nessozz Sedef_aygun_25 ohh bitmiş ne kalmış şurda 🙈 sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah bebeğinizi 🌸🙏🏻🤗
Nessozz Busra98_ bi bakmışın 50 lere 60 lara gelmişsin hiççç anlaşılmıyor bazen geçen zaman 😂😂 tadını çıkarr 🥰 sağlıkla kavuşuruz inşallah cümlemizz 🙏🏻
Hilalohilal Nur-ipek bende de aynı problem var yarın kontrole gideceğiz nasıl muayene ediyor acaba ultrasondan mi 🤗
Nur-ipek Hilalohilal ağrım oluyor diye anlatırsan böyle nst ye bağlıyor zaten orda çıkıyor doğuma hazırlık ağrısı kasılması dedi bize ama sık sık olması iyi değil
Nessozz Mybabe_mom valla benim ilk ve şimdilik tek tecrübem yorum yapamıyorum ama ben hep sevmişimdir kız çocuklarını 🙈🙈 sağlıkla kavuşalım inşallah sağlıkla büyüsünler 🙏🏻
Busra98_ Nessozz yaa bende öyle düsünüyorum simdiden 3. Aya girdiğimize bile inaNamıyorum gerçekten zaman cok hızlı aminn hepimiz insallah 😍😍
3mlkannesi Nessozz inşaallah canim benim sezeryan olacak 38 de ama bakalım bı gecseydi çünkü hamileliğim çok ağır geçiyor bulantılar ağrılar hala devam ediyor
Nessozz ToylyAyjan anaammmm bitmiş bileee az kaldı sabırr 🤗 sağlıkla kavuşun yavrunuza inşallah en kolay doğumla 🙏🏻