Nessozz Rukiyeyilmaz Allah korusun, dikkat et elinden geleni yap Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin zamanında inşallah 🙏🏻
Karelinannesi Nessozz daha yolun yarısına anca gelebildim son 145 gün 🥳🥳🥳 günler çok hızlı geçiyor ama aya vurduğunda sanki geçmiyor gibi ☺️☺️ Allah hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin 🙏🏻🙏🏻
Nessozz Hatice_gzr2505 evet bazen çok hızlı bazen inanılmaz yavaş geçiyor. 30 lardan sonra hızlı geçecek bence ☺️🥰🥰🥰 amin inşallah sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 🌸🙏🏻
Nessozz Aylin_16 yaa keşke hissedebilsem 💁♀️ İlk bebeğim benim de bende tecrübesizim ufacık ağrım olsa sancı sanıyorum şuan ahshshsheh 😂😂😂
Aylin_16 Nessozz :)) adet ağrısı şeklinde başlıyor yavaş yavaş şuan olmaz inşlallah zamanında gelir bebişin :)) ben de diyorum benim oğlum 30 ağustosta doğdu kızım da acaba 19 mayısta mı gelecek :))
Nessozz qlshozlkr ilkse normal canım benim geç hissedebilirsin ben de o haftalarda başlamıştım. 30 haftalardan sonra nasıl geçecek anlamyacaksın😍
Nessozz Aylin_16 ayy inşallah doktora gittim zaten paniğe kapılıp fjfjkfjlhfffd çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok 🥰 hahaha yaaa ne güzelll olur öyle olsa 👼🏻🤗
Nessozz Mltm_41 evet bazen allttan iğne batıyor gibi oluyor bazen içten kasık ağrısı geçenlerde belimde ağrınca Allah korusun dedim erken doğum mu gittik normaldi herşey. Olabilir dedi doktorum varis de oluşmuş olabilşr dedi