zeynepozkara027 Nessozz 74 gün çok korkuyorum Rabbim hepimize şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine yardım etsin
Gorkemm Nessozz son 54 valla bizde de şaka maka 2 aydan düşmeye başladık iyice yataktan kendimi kaldırmak eziyet olmaya başladı bana 😂😂
SC290606 Nessozz uygulama ya göre 64 ama sezeryan günüm belli olduğu için 54 erken gelmek isterse küçük bey değişebilir 🧡💙
Selindora Nessozz bende son 68 . Aslında bu zamana kadar iyiydim ama zaman yaklaştıkta bende tedirgin olmaya başladım. Bunu aşmam lazım çünkü tansiyonum çıkıyor 🥺
Nessozz Selindora aman diyimm canım dikkat et tansiyon çok önemlii sakin kalmaya çalış kendine güven 🌸🙏🏻
Selindora bebemibeklrken ay aynıyız benimde 68 ☺️ Kaç kilo şuan bebeğiniz. Nasıl gidiyor. Benim kalça kemiklerim çok ağrıyor 🥺
bebemibeklrken Selindora bebegimin kilosu gecen hafta cuma gunu kontrolde 1539 kg’di bende de vajinamda ve kalcamda agrilar oluyo bebegin basi asagida oldgu icin normal dedi doktorum yürüyüş squat pilates önerdi
Nisrem Nessozz walla ilk gebeligimde hic boyle degildim ceylan gibi sekiyordum😅😅 bu beni cok etkiledi Rabbim hahirlisiyla kucağımıza almayi nasup etsin saglikla gelsinler gerisi teferruat artik dayanicaz yapicak biseyimiz yok