Hatice_gzr2505 Nessozz son 113 bitti bitti bişey kalmadı 🤣 zaman çabuk geçiyor hamilelikten biraz sıkılsam da 6 ayımın nasıl geçtiğini hala anlamış değilim ☺️ Allahım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin
Nessozz Hatice_gzr2505 evet bazen çok hızlı bazen inanılmaz yavaş geçiyor. 30 lardan sonra hızlı geçecek bence ☺️🥰🥰🥰 amin inşallah sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 🌸🙏🏻
Aylin_16 Nessozz benim de 57 çok yakınız? Kaçıncı çocuk sizin ve ne zaman doğum olur hissediyormusunuzz :))
Nessozz Aylin_16 yaa keşke hissedebilsem 💁♀️ İlk bebeğim benim de bende tecrübesizim ufacık ağrım olsa sancı sanıyorum şuan ahshshsheh 😂😂😂
Miraras Nessozz uygulamaya göre 76 ama sezeryan tarhım 6 hazıran . Malesef kı suan erken doğum rıskım var ınsss 6 hazıranı bekler🤲🏻
Rabiaaa46 qlshozlkr ilk gebelikse hiç canını sıkma canım 22 23 e kadar yolu var hissedersin emin ol az kalmış 🥰
Nessozz qlshozlkr ilkse normal canım benim geç hissedebilirsin ben de o haftalarda başlamıştım. 30 haftalardan sonra nasıl geçecek anlamyacaksın😍