Mikmikbuk Normal doğum için son 20 olduk. Uzar mı daha mı kısa olur bilmem artıkkk. Sizin son kaç😊 1 aydan düşenler durum nedir ☺️
Glhnss Mikmikbuk benimde son 23 oldu canım heyecanlıyım açıkçası nasıl gelecek bilmiyorum ama yavaştan belirtileri hissediyorum sanki :)
Hilal6161 Mikmikbuk bizimde son 22 gün😍 hem korkuyorum hem de heyecanlıyım doğum şeklimiz hala belli değil çünkü en son makat gelişti ☹️ Gün içinde karnım çok sertleşiyor ama sanırım kasılma oluyor bu
SimgeTuna Mikmikbuk son 17 ağrım yok sancı çıkmıyor ama karnımın içi acıyo artık🥲 arka arkaya 3 cümle kuramıyorum nefesim daralıyo
Mikmikbuk Glhnss Adet sancısı gibi ağrılarım oluyor akşamları ama bu sabah gittim ne sancı çıktı ne bişi nst de😁
Glhnss Mikmikbuk benimde belime vuruyor ara ara birde kasılmalarım çok olmaya başladı aynı durum nst de birşey görünmüyor :)
Mikmikbuk Glhnss Maşallah, sağ üst karnıma doğru ayağı çıkıyor top gibi genelde, sol kasığıma doğru başı var galiba hıçkırırken anlıyorım 😊 Siz de benzer mi nasıl? 🥰
Mikmikbuk Hilal6161 Bende nefes darlığı biraz başladı., ve fazla yemek yiyemiyorum karnım çok sertleşiyor yemeği de kaçırırsam derim davul gibi oluyor 😁