gurbetcianne97 Kıyamam sana. Mübarek aydayız inan çok dua ediyorum.
Bak bide şöyle düşün. Benim iki kaybımda da ben dedimki, allahın sevgili kuluyum ki bana seçim yapma hakkı vermeden verdiği gibi aldı. Belkide doğsaydı hayırlı evlat olmayacaktı. Ne bileyim hasta olacaktı ve ben aldırmak istemeyecektim. Tamamen allaha teslim oldum. O en iyisini bilir. Aldıysa emin ol daha güzeli olacağı içindir. Bu süreçte evet yıpranıyoruz her bakımdan. Ama senin bu güçlü yapınla sen yeniden anne olacaksın hissediyorum. Çünkü toparlanmak gerçekten fizikselden çok zihinsel olarakta önemli. Ve dinen de duyduğum kadarıyla öbür dünyada “ Annemi almadan cennete gitmem “ diyen, göbek kordonuyla seni cehennem ateşinden tutup çıkarak bebeklerimiz var. Düşünsenee ne kadar büyük bi nimet aslında ☺️ Rabbim o kadar büyük ki. Ben inanıyorum seni o kadar güzel mükafatlandıracak ki. Daha güzellerini yaşayacaksın. Çok klişe cümleler bunlar ama inan 🤍 Ben kürtaj olurken yanımda kadın doğum yaptı. Bir diğeri nst de sancı takip ediyordu. Ağlayarak uyudum. Uyandım karnımı tuttum. O kadar ağladım ki, günlerce haftalarca. Ama nafile. Toparlandıktan sonra hiç yaşamamış varsaydım. Evleneli temmuda 2 sene olacak. Vakti vardır diyorum. Ya hiç hamile kalamasaydık? Ya 15 20 sene hiç olmayanlar gibi doktor kapılarında olsaydık. Bunları düşünüp milyonlarca kez şükrediyorum. Olabiliyo, demekki hala umut var 😍 Sabır meyvesi, beklemesi çok acı, ama yemesi çok tatlı. Bi gün diyeceksin ki. Çektiğim tüm cefanın canı sağolsun, şu sefanın güzelliğine bak. ♥️ Kalbim seninle güzel yürekli anne. Bir gün buralarda doğum hikayeni okuyacağım biliyorum. O zaman bu yazdıklarımı hatırla olur mu? ☺️🤍