b_ilge Kızlar 39 haftalık oldum. Dündendir kasıklarim çok ağrıyor bebekte hareket ettikçe sanki her an ordan çıkacakmış gibi hissediyorum. Yürümek ve oturmak artık zor geliyor. Doğum mu yaklaştı acaba
NeseA b_ilge yanı haftan çok iyi canım her an doğum olabilir tuvalete oturdugun zaman alttan vuruyor mu bebeğin:) sertleşme çok oluyor mu
Mrvsmt2502 b_ilge 41i geçtik benimde aynı kasıklarım ağrıyor genel olarak alt karnım ağrıyır karnım sertleşiyor iniallah doğum belirtisidir. Nst de sancım çıkıyordu bçyle olunca inşallah sıklaşır kendi sancımızla doğururuz
Deletedmom727271 olabilir baya yaklaşmışsınız. haftanız doluyor artık. düzenli olmasına dikkat edin. sancılarınız düzenliyse doktorunuzun haberi olsun. sağlıklı doğumlar dilerim 😊
NeseA b_ilge vallah can Benim 3 gebelikte alttan vurduğu zaman doğumum olurdu:) sen yinede hastaneye git ya da nişan suyunun gelmesini bekle
b_ilge NeseA benim ikinci gebelik bu. Ilki direk sancilarim oldu su nişan falan gelmedi. ama bu gebelik biraz daha farkli geldi bana. Arada adet ağrısıda oluyor bende hastanede çok uzak gidemiyorum sürekli