Meryemnltrkygr Kızlar ben bu testten sipariş verdim gelecek ama adetime 5 gun var bu testi sabah ilk idrarlami yapmak zorundayim yoksa aksam olsa da olurmu.
Dlrasknock Meryemnltrkygr canim bende en hassas olanindan yapmistim seninkiyle aynimi tam bilemiyorum ama ben sabahi beklemeden yaptim. Sadece ön idrar gectikten sonra damla alicaksin. Cok hassas onlar biraz bekleyip oyle bak cizgiye. Insallah + çıkar hayirlisiyla.
Bbebek Meryemnltrkygr bende öyle denedim çıkmıştı, birde ikinci çizgi silik de olsa hamilelik var kabul ediliyor yazıyordu, zaten sonra kan testiyle emin olursun
Pcoslubiranne Meryemnltrkygr o gelene kadar kan tahlili versen yine çıkar.Adetten 4 gün önceye kadar kanda çıkıyor cünku.Rabbim gönlüne gore versin inşallah.
Meryemnltrkygr Dlrasknock predictor early testin adi. İnşallaah çıkar. Test gelince muhtemelen 2 gün kalmis olacak varsa cikar dimi
alcang Meryemnltrkygr 2 gün kala normal gebelik testinde belli olmuştu benim. 6 gün önce early testte çift çizgi çıkmıştı ama silikti
Dlrasknock Meryemnltrkygr evet canim. Varsa cikar. Insallah vardir😊 ama streste yapma kendine hayirlisiyla saglikla gelsin🙏🏻☺️
dilanbartos Hormonlar güçlü olmadığı İçin hamileysen ikinci çizgi silik çıkacak :)) kendimden biliyorum
Meryemnltrkygr Benim de hafif hafif devam ediyo batmalarim. Bide akıntı basladi insallaaah belirtidir bunlar da ogrenirim melegimi.
Meryemnltrkygr Pcoslubiranne aynen ama hep yatıyorum tutsun die hiç dısari cikmadim 1 haftadir eşimde götürmüyo gec ögrenelim sabredelim dio bende onu siparis verdim eve gelsin die 😃😃😃😃
doganursezmag Meryemnltrkygr bende sabah ilk idrarla yaptım. idrarının 6-8 saat mesanede olması gerekiyormuş ki iyiceee hormonlar çıksın e doğal olarak da gece uyuduğumuz için sabah erkenden yaptım😊 İnşallah beklediğiniz sonuca ulaşırsınız
Aslannnn Meryemnltrkygr bence fark etmiyor canim sadece testi yapmadan once cok sivi tüketme idrarini 3 4 saat tut oyke yap testini 😆😊
Nalkan Cnm bende adetten 3 gün önce yapmıştım erken gebelik testinden ikinci çizgi silik çıkmıştı üstelik ben akşam yapmıştım😊İnşallah herşey gönlünce olur