Elis11 Merhaba kızlar 26 +5 im ben bu gun devlet hastanesinde 1 kg 236 gram dendi ardindan ozel muaynaneye gittik 900 gram 1 kg diyelim hadi dedi sizce nasil sizin bu haftalarda nasildi ozel mi devlet mi doğrudur aman aman fark yok ama bilemedim
CansuDRY Elis11 Özeldeki doğru.👍🏻Diğeri 28 haftalık bebek kilosu. Gerçi bebeğiniz belki önden gidiyordur. Bilemedim.🤔 Oğlum tam 26+5′te 980 grammış. Haftasıyla tam uyumluydu hep.
seon90 Elis11 kuzum her ultrason cihazı farklı gösterir hatta bebiş doğduktan sonra ultrasonla uyumlu olmuyor kilosu.bazen eksi bazen artı kilo gösterebilir
Emirin_annesi98 Elis11 34 haftalık oldum geçen gün gittim 2 100 grm dedi doktorum normal dedi özele gidiyorum
CansuDRY Elis11 Şu an 21+0′ım. Diğer bebeğimin kilosunu yazdım. Notlarımda vardı doğuma kadar hafta hafta kilo takibi.
litfenama Elis11 bebeğin ağırlığı vücut ölçümlerine göre otomatik hesaplanıyor. Yani ikisi de doğru olmayabilir. Hangisinin doğru olduğunu net asla bilemezsiniz. Kilosu iyi diyorlarsa çok takılmayın.