Srdm Gamzelimmm devamlı düşünüceksin bir hafta içerisinde bence kan testi ver tekrar canım insallah yükselir 🙏🏻
[silindi] Naz12- o kadar erken öğrendimki çocuk daha tüplerdeydi çocuk tutar tutmaz test yapmışım🤦🏻♀️🤦🏻♀️😅😅😅
_Nurr_ 2 haftalık öğrendim 😇 Rabbim isteyen herkese nasip etsin, sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah🙏🙏
esmom07 Lylaars 40 civarında öğrendim çok düşük bir değer ama doktor kötü bir durum olmadığını söyledi keseyi 1 haftaya gorecegini soyledi
biranneadayiyim Maviii aynen öyle olabilir 🥰 Karından ultrason ile baktı deil mi vajinal ultrason ile değil?
kvsr22 Naz12- adetim hiç gecikmezdi ve düzenliydi.1 gün geçince test yaptım ve hamile olduğumu anladım 😊
biranneadayiyim Maviii yani karindan bakılmış sanırım alttan olsa neyse ve bu kadar küçük haftada bebek bile ölçülmüş. Çok çok nadir denk geldiğimiz bir şey olduğu için şaşırdım canım ondan sordum. Sata göre 5+0 da yapılmış bu ultrason öyle demişsin. Peki ultrason kağıdında da mı 5+0 yazıyor?
Maviii biranneadayiyim evet 5 haftanın içindeydik. adet üzerinde 8 gün geçti geç bile gittim kan verecektim önce bi bakalım sonra kan ver dedi bebek kese görününce kan vermedim
Maviii biranneadayiyim 7. haftanın içindeyken devlet hastanesine gittiğimde bebeği göremedi alttan bakalım mı dedi, hayır dedim tam kalkacakken tamam bebeği gördüm dedi,