Huriye123- Naz12- reglim 3 gün geçmişti günü gününe olurdu o yüzden merak edip kan testi verdim 368.6 ile 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim😍
busrapgur kuzeymomsss adetim 2 gün gecikmişken test yapmıştım pozitif çıkmıştı, aynı gün kan testinde 4,5 haftalık olduğunu öğrenmiştim.
Yisenturk 7 haftalıktı öğrendiğim de en geç ben öğrendim sanırım , eşimin azizliğine geldim hamile kalmak kolay değil dedi meğersem hemen hamile kalmışım
Irem_cakir 6 haftalik öğrendim fakat belirti yok sadece kasik ağrım var bulantı falan yok normalmi acaba
Kubragkccc Irem_cakir bende 5.5 haftalık öğrendim benımde sadece kasık agrım var canım şuan 6+2 olduk hala öyle
Azra_Mom Naz12- valla kaçıncı haftadaydı bilmiyorum ama çok çok erken öğrendim 5 üstü beta değeri gebelik sayılıyor ben 6 ile öğrendim doktor gebelik var ama birşey söylemek için çok erken beklicez demişti keseyi görmek için neredeyse 1 ay beklemiştim en güzeli geç öğrenmek 😂
Xxgamze07 Naz12- 5 haftalikti ogrendigimde yemek yemeye gittik dışarı yemek yiyemedim koktu çıkardım midem bulandı hemen test yaptim