MaryVenus Naz12- Ben tam regli gunu test yaptim, 2. cizgi baya koyuydu. Ama bu kisinin yumurtlama donemine gore degisir tabi. Gec yumurtlamada daha gec ogreniliyor.
MaryVenus Gamzess1 2 haftalikken daha yumurtlama donemi yeni gelmis olmuyor mu? 2 hafta derken regli +2 hafta mi?
Gamzess1 MaryVenus Hayır bildiğiniz 2 haftalıktı bebeğim adetime 10 gün kala 35 betayla öğrendim kesinleşene kadar ki 1 ayım zehir oldu bana zaten erken öğrenmek hiç iyi değil 😊
Gizmooo Canım bende 3+3 de 69 değerle öğrendim ama benim tüp bebekti ben dayanamayıp erken test yapmıştım 🤣 bu geceden itibaren 6+3 olucam ikizlerime hatta sanırım üçüzlerime hamileyim ama üçüz olduğu net değil henüz 😅
Annecik03 Naz12- 8 gun kala test yaptim pozitif cikmisti, inanamadim biraz daha bekledim. 4 gun kala tekrar test yaptim iki tane , onlarda pozitif olunca kan verdim 😊
zamloss123 Naz12- sürekli test yapıyordum bir keresinde silik çizgi çıktı yok gibi hemen kan verdim beta hcg değeri çok düşüktü 2 haftaya denk geliyordu
BrcnSym Birliktelikten 10 gün sonra şüphelendim 16 gün sonra test yaparak öğrendim. Teorik olarak 2 haftalık hamileydim fakat yumurtlamam adetin 5. Günü olduğu için yaklaşık 4 haftalık dendi :)
Naz12- Ben daha test yapmadım ama 2 haftalık 3 gün hamileyim bimiyorum çikolata kistim var 6.5 cm bide kimyasal gebelik geçirdim