BetulCanpunar Merhaba ben 2 dusuk yaptim ve simdi kan pihtasmasi olduğu için kan sulandirici igne verdi kullan varmi suan 4+6 haftaligiz kese görüntü bu salı gudecem ve kalp atışını duymak için bu şekilde yaşayan ve sağlıklı doğum yapan varmi kizlar
Leylasiva21 BetulCanpunar 4 haftalik başladım 33+2 haftalık hamileyim doğuma kadar devam. İki defa düşük yaptim
Annesininportakali53 BetulCanpunar bende şuan 5+2 yim yarın doktora gidicen kalp atisi için benimde bir dusugum var gebeliği öğrenir öğrenmez kan verdim 1979 çıktı direk 4+2 de gittim keseyi net gördüm ve progestan oksapar iğne başlattı pıhtılaşma değerimi ölçmek içinde kan aldı ona göre doz yükseltip düşürecek ana etrafta çok okuyorum kullanıp dogum yapan var için rahat olsun kuzum olacağı varsa ne olursa olsun başına geliyor insanın inşallah kalp atışlarını da duyar sağlıkla kucağımıza alacağımız günler de gelir☺
Bsrnura Canım bende de kan pıhtısı var ve rahmim t şeklindeydi ilaçlarını kullan inşaallah bi sıkını olmaz bana dr. Çocuk düşecekse 9 12 hafta arası düşer demişti ama sen korkma bu çok büyük bir sorun değil emin ol
Kayaaelif Annesininportakali53 pıhtılasma degerıni bende öğrenmek istiyorum nerden yapabılırım bunu hangı bölüm ?
Annesininportakali53 Kayaaelif pıhtılaşma ya genetik notumu bakıyor ben iki dusukten sonra gittim üç dusukte bqkiyorlar üç dusugum var dedim sormadı zaten kan aldı eşimle benden sonuçlar 3 ayda çıktı benim Bi genimde hafif pıhtılaşma çıktı pıhtılaşma miktarını da doktorum tahlil istedi orda öğrendi
Meri3220 BetulCanpunar kan pıhtılaşmam var mı yok mu bilmiyorum 2 kaybım var bu 3.gebeliğim hamile kaldığımı öğrendiğimde başka bir şehirde Doktora durumumu anlattım 4 haftalıkken direk progestan/kan sulandırıcı hap başladım progestanı 27.haftada bıraktım kan sulandırıcıyı 32+5 33 de artık hala devam ediyorum. Allahıma şükürler olsun ki sağlıkla ilerledi inşallah sağlıkla doğumumu gerçekleştiririm. Doğumdan sonra test verip pıhtılaşma var mı yok mu öğreneceğim inşallah. Rabbim sağsalim doğumlar nasip etsin inşallah hepimize 🤗