35lavanta Mp182 Ben beğendim farklı isimleri severim zaten benim kızımın adıda Lina🌸 Anlamı nedir peki?
suleesrky Lena, Lina gibi son zamanlarda moda olan isimler bana sıkıcı, sıradan ve biraz komik geliyor açıkçası. Ama tercih sizin. Bence klasik isimler her zaman daha güzel. 🌸
Hkrcy suleesrky Ya siz çocuğunuza klasik isim koyarsınız da insanların heveslerini bu tip rencide edici sıfatlar (sıkıcı, sıradan ve komik) kullanarak neden kırarsınız bunu pek anlayamıyorum ben 🤷♀️ Tercihi ailesine bırakarak da lutfetmişsiniz hanımefendi, teşekkürler yakşamlaar 😄
suscarparimm suleesrky Komik kısmı neresi komik anlayamadım ? Lena ismi kuranda geçen bir isim bunu belirteyim bizden biri bizden olan anlamında kullanılır. 2. Si sizce daha güzel hanfendi lena ismi nasıl diye sormuş klasik isim mi daha güzel modern isim mi dememiş 🥶
suleesrky suscarparimm Ben saygı çerçevesinde fikrimi belirttim. Kuranda geçmesi kıstas değildir. Şeytan da cehennem de kuranda geçen kelimelerdir. Kuranda Lena “bize” anlamında kullanılmıştır yani bir zamir olarak geçer. Arapçada da isim olarak kullanılma geleneği yoktur. Yani uydurma bir isimdir. Ayrıca size ne ? Hayırdır size benim yorumuma karışma hakkını veren ne ?
suleesrky suscarparimm Keyfinin kahyasına söyle burnun yüzünde güzel, milletin yorumuna atlayıp her şeye burnunu sokma. 😂