GamzeDurmus Evinru 24 haftanın içindeyim şuan için hareketleri ara ara sert oluyor ama uykumdan uyandırmadı hiç, belki de 1 hafta da fark edebilir bilemiyorum🥰
gulsuayan Evinru 30+3 oldum hala uykumdan uyandıracak sert bir darbe almadım sadece arada uyku esnasında içimde hareket ettiğini hissediyorum ama uyumaya devam ediyorum 😄
Leylasiva21 Evinru dedigin olay 30 dan sonra genelde olur. Çünkü şuan bebişin kaslari tam kuvvetli değil. Allah nasip ederse 30 dan sonra bak seni nasil uyandiriyo 🥰
Nill2 Evinru Bende genelde kıpırtı ve yer değiştirmelerini çok hissediyorum. Tekmeler arada yani 😌 25. Hafta 🤍
GamzeDurmus Evinru bence ne kadar geç o kadar iyi, erkenden uykusuz kalmayalım yavrularımız bize acıyor 😂 zaten doğduktan sonra uyutmayacaklar 😂🥲
Usenmezz99 Evinru valla uykuya zor dalıyorum ben canım kaburga ağrısı yaşıyorum heleki iki lokma biley yiyim hemen sıkışyırıyo beni çok canım yanıyo bitde hateketleri hep ani ve bi an tekmeliyo taş kesilio amann sağlıklı olsunda 🤔😐
Evinru Usenmezz99 aynen sağlıklı olsunlrda hareket edince mutlu oluyorum iiyi diyorum kendimce ..ilk hafdalar sürekli doktr gitmek istiyodum
_BSE_ Evinru 24+3 haftalığız uzanınca kıpır kıpır baya hareketli ama tekmeden dolayı uykumdan uyanmadım hiç dönemediğim için uyanıyorum genelde 😅
kuzeyinannesi_ Evinru bu gece 26. Haftaya gireceğiz ama ben hala bi hareket kıpırdama falan hissetmiyorum sadece tekmeleri hissediyorum
kuzeyinannesi_ Evinru yok canım sadece tekme attığı zamanlar karnım oynuyo onu görüyorum baska bi kıpırdama veya bebeğin dönmesini falan hic hissetmiyorum
_BSE_ Evinru evet sol tarafa yatmayı öneriyorlar ama uyurken sırt üzeri de yatabiliyoruz zaman zaman 😒
Evinru kuzeyinannesi_ aynen oo kıpırdama görüyorum..dönmeyi bilmiyorum ne hareket yapyolar görsek😄keşke ..benimki bayadir baş geliş pozsyon
ceren_1411 Evinru 26.haftaya girdim belirli saatlerde tekmelerini hissediyorum ama daha uykudan uyandıracak kadar sert tekmeler atmadı😇
Rabiaugur 28 haftadan sonra uykudan uyandıracak tekmeler yemeye başladım şuan 30 haftalık oldum bazı hareketleri çok belirgin ve can acıtacak türden oluyor ama şikayetçi değilim hissetmek hoşuma gidiyor 🥰