EcemBayrak Kızlar,ilk etapta oğluşuma oda yapmayacağız. Beşik konusunda da çok kararsızım, fikirlerinizi alabilir miyim?
Nskyhn EcemBayrak bizde 3 yaşından sonra falan yapmayı düşünüyoruz 3 yaşına kadar kullanalım diye park beşik aldık. Odama yanıma koyacağım
Smyye1B EcemBayrak Bende ortalama 3 yaşına kadar düşünmediğim için park yatak aldm. 😇 Kraft marka anne yanı özelliği yok ama arakatlı ve sallanma özelliği var bana yeterli geldi 😇
Dudu_123 EcemBayrak bizde oda yapmadık 2 yaşından sonra düşünüyoruz sepet beşik aldık ilk 6 aylık süreç için , sonrasında da park beşik alacağız
MerveeD EcemBayrak 3 4 yasına kadar yanında yatıracağım için park besık alacagım haftaya ama hangı marka ona karar veremedım
Bebek_5467 Nskyhn park besik nasıl bişey aldınız benim baktiklarim 1 yaşına kadar yatabilir yazıyorda rica etsem linki varsa atabilir misiniz
Gzm-- Buyuyen karyola alabilirsiniz hem uzun omurlu olur.daha sonra oda yapacaksaniz da ona uygun dolap vs alirsiniz takim gibi kullanilabilir.park yatak 1 yasa kadar ancak kullanilir bence bizde ikiside var park yatagi ilk 6ay yanimda olsun diye kullandim sonra karyolasina gecirsim odasina.
Nskyhn MerveeD kanz with me park yatak aldık anne yanı oluyor sallanıyor üstünde alt değiştirme kısmı var tavsiye ederim :)
Nskyhn Bebek_5467 kanz with me park beşik. Hem anne yanı oluyor sallanıyor üstünde alt değiştirme kısmı da var. Eve geldi kurduk gayet hoşumuza gitti. Ki bir yaşından fazla kullanılıyor çoğu emin olun. Benim arkadaşım 2 sene önce baby plusun biraz ucuzunu aldı çocuğu 2 yaşında hala yatıyor