Bella_63 Arkadaşlar bebeklerimden birinin kalbi çok hızlıymış 9haftalık hızı 200. Sonradan düzelir mi? Doktor normal değil dedi sadece. Kanamam olmuştu gittiğimde kanamadan dolayı mıdır bilmiyorum. Hızlı olup normale dönen bu haftalarda duydunuz mu?
mucizegebelik6 Bella_63 benim oğlumda o hafta hep öyleydi 25 den snrA normal seviyelere geldi bfninde o hafta kanama vs vardı
Bella_63 mucizegebelik6 çok sevindim yazmanıza bütün forum sitelerine yazdım sanırım kimse yazmadı hiç karşılaşılan bir durum değil heralde diye çok üzüldüm. Doktorunuz ne diyordu hızlı olmasına? Benim düşük riskim var kanamayla gittim zaten doktorumda biraz olumsuz bi şekilde söyledi hızlı olmasını. Bebeklerden biri düşecek diye düşünüyorum o günden beri Allah korusun.
mucizegebelik6 Bella_63 canım hem lekelenmem vardı hemde kese çevresinde kanama alanım vardı 200leri de gördük korkmuştum acaba tasikardi mi diye de cok şükür sıkıntı olmadı doktorum heyecan yapmıştır dedi Hatta. 20. Haftalarda detaylı ultrasona girersin aklında soru işareti de kalmaz. Benim oglan cok heycanliydi seninkine oyle olcak sanırım :))
Bella_63 mucizegebelik6 ayy inşallah 🥰🥰 doktorunuz ne güzel açıklamış. Açıkçası ben doktorum yüzünden panik yaptım aşırı olumsuz bi tavırla söyledi. Doktor üslubu çok önemli ya