Kaderrrrmtl 10 gün önce kese görünmüştü sadece bugünde gittik çok şükür bebeği gördük kalp atışımızı duyduk 6+1 deyim bu arada ve doktor dediki kemik yapısına göre erkek gibi nasıl anlayabilir bu kadar küçükken çok şaşkınım sizce mümkün mü böyle birşey ?
yigitinannesiiiii Kaderrrrmtl daha kemikleri zaten yeni yeni oluşuyor o haftada neye göre dediki normal olması gerekenden irimi gördü aceba
ayse-huseyin16 Kaderrrrmtl bunu daha önce bi yerde duymuştum sanırım bir kemik farkı varmış kız ve erkek bebek de benim doktorum böyle bişey söylemedi benim başıma gelmedi belki de şehir efsanesidir 😂 internet üzerinden bir bakın isterseniz ☺️
Kaderrrrmtl Anisalenamom Anisalenamom banada saçma geldi böyle bir durumla karşılaşan varmı diye merak ettim ve burada paylaşmak istedim
Anisalenamom yigitinannesiiiii E yani sok oldum kemik ne arar daha mercimek kadar 😂😂 Ben Olsam degistiririm gitmem o doktora
Elif0611 Kaderrrrmtl kusura bakmayın ama doktorun böyle birşey söyliceğini bile sanmıyorum 16 haftadan önce bile çoğu söylemiyor kaldıki 6 haftalık çocukta ne kemik yapısı su balonu et parçası şu an bildiğin
Kaderrrrmtl Elif0611 ben bitarafımdam uyduracak değilim şaşırdım ve şaşkınlığımıda burada paylaştım zaten
yigitinannesiiiii Kaderrrrmtl sen bence bidahakine başka foktora git her gitmende cinsiyet tahmini yaparsa kafan çok karışır😃