Ryry Bu şekil bekletmek normal mi öncede açtım post az yorum aldım gibi bilenler yazsın başına gelen vs varsa eltimin morali pek kötü
A_S_K Ryry başka doktora gitsin. Kordon dolanması su azlığı ile bekletilmez ya da sık kontrole gider nst bağlanır 2 günde bir gibi. Kaç haftalik?
Ozge Ryry kordon dolanmasını genelde sezeryan ile alıyorlar. Suyu da az aldıysa hiç riske atmaz doktorlar
Esmaonur Ryry bizimde kordon dolanık haftaya 38+0da alacak doktorum. Normal doğum riskli olabilir dedi
A_S_K Ryry Beklemez 38 haftalıkken risk almaz doktor direk bebeği alırlar. Başka doktora gitsin bebek bu az gevşek nerden bilecek haraket ediyor sürekli.
Ryry Ozge dün gittiler öğrenmiş 12sine gel demiş tam 9 ayı doldruyo o gün normali bekliypmuş doktor ama çift kordon bileniyorum soruyo bana ama bilgim yok benimde
Ryry A_S_K doktoru ısrarla bekleme taraftarı baska doktorada gitmiyor beynim durdu benimde bilemiyorum işte
A_S_K Ryry Yahu, kordon dolanmıskrn normal doğuma giremez zaten. Neyi bekliyor? Çocuğuna bir şey olursa o zaman oturup ağlamasın keyfe keder beklediği için suçlusu kendisi.
Ryry Esmaonur haftaya 39 olcak hala bekliyormuş doktoru işte hareketsizlik hissedersen gel demiş bi bildiği vardır belki diyolar kızı direk sezaryene sokmak istemiyolar kaynanamlar ama biraz kötü geldi işte bana
Esmaonur Ryry belki bebek gelişim olarak gerideyse doktoru gelişimini tamamlamasını bekliyor olabilir yoksa beklemek için bi sebep olmaması lazım
Ryry A_S_K ay canım valla bende yeni doğum yaptım bunu söyledi moralim bozuldu benim doktora git diyorum o da yok salı gününü bekliyor öyle bebeğin hareketi var diye ama çok fazla soruyo işte dedim bende soruyum tahmin ettiğim gibi tehlikeli demek ki