DilekAkkayaYksel Kizlar hastanede giyebiliecegim guzel bir lohusa takimi istiyorum hem şık hem rahat buna adanada bakabilecegim bildiginiz bir yer var mi?
Faziletttt DilekAkkayaYksel cnm bende Adanalıyım ama dün gezdim içime siner birşey bulamadım hepsi çok ince galiba netten sipariş verecem
gonulcelen DilekAkkayaYksel bnde adanadayım oyshodan aldım ama dagi de pembe bir takım vardı onu da beğenmiştim sezon tam açılmadığı için cok yazlık modeller vardı Adana malum cok sıcak sezon biraz geç açılıyor o yüzden bekleyemedim netten aldım ama Real de dagi var oraya da bakabilirsin .
DilekAkkayaYksel Faziletttt netten almak istemiyorum gorerek aliym die dusunuyorum ama adanada da yeniyiz cok yer bilmiyorum canm ya
Hatun1 Atatürk caddesinde var kenan evrenden yukarı turgut ozala giderken tesettür giyimlerin sonunda sol tarafta var
Hdacnr Kızlar Adana’da bebek alışverişlerinizi nerden yaptınız alışveriş merkezlerinde hangi bebek mağazaları var
Burcu16 Hdacnr canım ebebek çocukistan ve görüsh baby ama civilide merak etmiyor değilim eksik kaldıysa orayada gidecem gayet uygunmuş