denizasigi Merhaba iki gün once beta 270 idi şimdi kan verdim 865 e çıkmış arkadaşım ikiz olabilir çok hızlı yükselmiş diyor. Başına böyle olay gelen var mı acaba?
3babymom denizasigi valla daha fazlaydı degerlerim ilk öğrendim 6400 su sonra 15 bin oldu şuan tek bebek canım yani değerler pek alakali olmuyor
denizasigi 3babymom ben baya erken öğrendim ama 17 ilk öğrendigim sonuç :)) regl oncesi öğrendim de tuhafima gitti sorayım dedim…
3babymom denizasigi anladım tabi en doğru sonuç ultrasonda belli olur doktoruma atmıştım gelin bakalım değerler yüksek ikiz olma ihtimali var demişti ama tek bebek benimki siz de bı muayene olun o zman kesinleşir
denizasigi 3babymom aynen gideceğim nasipse pazartesi günü sizce kese görünür mü pazartesi artar sanırım 1500 e ..
3babymom denizasigi iki günde bir katlanarak artıyor normalde 1500 üzeri olunca keseyi görürsünüz deniyor ama bende 15 bini geçti sonra gördük keseyi demekki herkeste farklı oluyor 🌸 Allah gönlünüze göre versin
3babymom denizasigi yani 6 haftada keseyi gördük boştu bebek yoktu 7 haftada gittik minicik bebek vardı içinde kalp atışını da duyduk 🌸