2melekannesii___ Deniz2961 Soyluycem ztn dr ama 13 ne kadar dayanabilcemmi bilmuyorum doğum sancısı çekiyorum resmrn. 😞
2melekannesii___ AysunUgur Dr mu istedi yoksa senin mi agrilarin vardı. Erken doğum olacak diye korkuyorum
Aselinkooo 2melekannesii___ ağrım var dersen koyar. 29dan beri nst çekiliyordum. Normalde de 32 den sonra başlanıyor. Doktoruna göre de değişir tabi o nezaman uygun görürse.
Yagmur2210 2melekannesii___ her doktor farklı haftada alıyor canım bn 36 haftada girmeye başladım her hafta doğuma kadar girecegim
Ponyo 2melekannesii___ Bende vajinal kramp ve sancı oldu diye ilk 28de bağladılar. Sonra 31 haftada aynısını yaşadım diye. Bugün 34. Haftam muayenem vardı problem yoktu ama sanırım rutini 34te başlıyorlar bakmaya çünkü nst de istedi bugün doktor..
Reyhan35 2melekannesii___ yok bi problemim yoktu doktorum öyle uygun gördü ama iyi ki görmüş çünkü düzenli sancılarım çıktı şu an yatıyorum ilaç kullanıyorum kasılmaları önlemek için
AysunUgur 2melekannesii___ doktorum o şekilde çalışıyor, rutin yani, hiç sancım da çıkmıyordu, senin oluyor mu canım?
2melekannesii___ AysunUgur karin cevresi ve kaburga alti agrilarim var yanlarda da hissettiriyor doğum sancısı gibi 2 gündür aniden ağrı girip 10 dk fln sürüyor ağrı gecince sadece belimde ağrı kaliyo onu da 18. haftadan beri cekiyorum ztn 😑