Deletedmom34 Kızlar Sarı renkli akıntım var sümüksü şekilde bazen yeşile dönüyor ve kasıklarım da ağrı oluyor. Acile gittim ama poliklinliğe gel dedi perşembe günü 2li tarama için gidicem. Ama çok korkuyorum bir şey olur diye ilk gebeliğim de düşük oldu. Şuan 12 haftalığım
Sulemrahkuzey Deletedmom34 enfeksiyon ya da mantar olabilir canım benim de yeşilimsi gibiydi mantar şüphesiyle fitil yazdı doktorum geçti sonra sende bi doktoruna görün derim
Anneyimm Deletedmom34 bende bazen beyaz bazen sari zaman zamn kokulu kokusuz oluyor ama agrim olmuyo alltan muayene oldgmda bundan bi kac ay once akintin var su ve sabun surme demsti detayli kntrl icin musait oldgmda gidicm
Nurr_1 Deletedmom34 içini ferah tut sen hemen kötü düşünme Bende de var hamilelik öncesinde de vardı 32+4 haftalığım hala devam ediyor bıktım sürekli iç çamaşırı değiştirmekten Bi sorun yok çok şükür bebişimde😘
Selim_Alparslan Canım ben daha 3 gün önce baktırdım alttan muayene oldum. Benden o kadar çok geliyor ki sarı ve yeşil doktorum baktı bir şey yok dedi . Hormonlardan dolayı her hamilede olabilme ihtimali varmış ben sıkıntı görmedim dedi . Kaşıntı koku yanma yoksa korkma canım geçmiş olsun
Umutlu2272 Benimde malesef hem akıntı hemde koku var hergün çamaşır değiştirmekten fenalik geldi ama kötü bişey olduğunu sanmam.doktoruma sorucam ama normaldir.bende 9.haftamdayım
Deletedmom34 Umutlu2272 Enfeksiyon düşük riskine sebep oluyor yazıyor heryer de doktorum da söylemişti daha önce mantar ilacı kullanırken söylemişti
Bitanesininannesi Akıntım varsa en fazla bir fitil verir,korkma. Benim başından beri var. Hatta bazen yanma ve kaşıntı da oluyor. Yine fitil verdi. Stres yapmamaya çalış. Bence en önemlisi o.