Nsrn1 Kızlar merhaba istanbulda tuzla pendik kartal maltepe de bildiğiniz ayrıntılı ultrason yapan iyi bir doktor var mı?
Behiye89 Nsrn1 lokman hekim hastanesi Eski adatıp Doç.dr ünal İsaoğlu. Dün yaptırdım. Bugünde devam etti. Renkli resim veriyor kendisi. 795 tl tutuyor. İşlemde 1 saat
bluees1207 Nsrn1 ben medicana Ataşehirde perinotoloji Ercüment Müngen’e yaptırdım 1035 tl ye ama 2000 bile olsa adam hakediyor dedik. İnanılmaz iyi bir hekim işini sonuna kadar hakkını vererek yapımaya çalışıyor ve yapıyor. Yüzünü dönmedi diye tam 2 saat boyunca usg yaptı ve uğraştı başka doktor olsaydı emin olun pozisyonu uygun olmadığından değerlendirilemedi der muayeneyi sonlandırırdı. Ama Ercüment hoca yemek bile yemedi sırf bakabilmek için kaç hekim bu fedakarlığı yapar.Ben bir sağlıkçı olarak böyle hekimlere çok nadir rastlıyorum
gyalinn Nsrn1 benim doktorum da tuzla gisbirde tufan bey. Detaylı Ultrason için pendik yüzyıl hastanesine yönlendirdi. 750 tl fiyat verdiler ama bilmiyorum olması gereken nedir diğer hastaneler nasıldır 😕
Meloss93 Nsrn1 Merhaba. Avicenna hastanesi küçükbakkalköy Perinatoloji uzmanı Mehmet Uludoğan var . 750 TL ücret. Benim yarım saat anca sürdü Detaylı usg 21 haftalıkken gittim.
Nsrn1 Behiye89 bunu bir araştırayım. Çok az bir zamanım kaldı ve 20.hafta 28 nisanda oluyor sonrası bayram haftası zaten. Geciktirmek istemiyorum
Temmtemm Ben de biraz araştırma sonucu Erbil Çakarı buldum. Zeynep kamil doktoruymuş ayrı bir muayenehanede yapıyormuş. Ayın 12 sinde gideceğim, biraz da uygun diye orayı tercih ediyorum bir çok hastane 800-1300 arası fiyat vermişti.
gyalinn Temmtemm merhaba, erbil çakarı duydum ama zeynep kamilde sanırım değil mi? Özel muayenehanesi nerde acaba bir de detaylı ultrason için ne kadar istiyor?
Temmtemm gyalinn Zeynep kamil Hastanesi’nde de çalışıyormuş, ayrıca ayrıntılı ultrason da çekiyormuş. Ümraniye’deymiş yeri Nakit 450, kartla 550 liraymış.
Temmtemm gyalinn 0216 316 43 43 bu da numarası arayıp adres bilgisi falan alabilirsin. Aylin Açıkalın muayenesi diye bilgi verdi herkes Ümraniye santralde dediler henüz gitmediğim için açık adresini bilmiyorum bulamazsam telefondan arayıp öğrenirim diye düşündüm.