Ceylanakan Arkadaşlar yaz geliyor ,haliyle sürekli dışarıda orda burda geziyoruz ama güneş yanığına da bir o kadar maruz kalıyoruz. Ben çok beyaz tenli değilim ama yine de güneşten aşırı etkileniyorum. Birde hamileler normal insanlara göre güneşten daha çok etkileniyormuş . Sözün özüne geleyim bana önerebileceğiniz güzel bir güneş kremi var mı rica etsem özellikle kullananlardan tavsiye istiyorum . Teşekkürler 🙏🥰
Mrv135 Ceylanakan La Roche posay kullanıyorum çok severek kullanıyorum araştırıp cilt tipinize uygunsa bir şans verin derim.
Deletedmom_29 Ceylanakan Canım hamile değilim solante kullanıyorum gayet memnunum kuzenim de gebeyken solante kullandı hamileler için olanını bir göz at derim 🙏🥰
trakyalikizce Ceylanakan güneş kreminde alkol ve özellikle titanyum dioksit olmamasına çok çok dikkat etmek lazım 🙏🏻 Ben çok araştırdım en zararsız olarak Trukid Sunny Days SPF30 Güneş Kremini buldum onu alıp kullanmayı düşünüyorum içeriğine bakabilirsin ☺️
minnnie Hypatia diye doğal içerikli bir butik marka buldum, oradan aldım. Web sayfasına bakabilirsiniz.
minnnie Nemlendiricilerinden memnunum ama güneş kremini pek kullanamadim, burada hava zaten kapalı. Güneş kremi sormustunuz ama nemlendiricisini deneyebildim, katkı maddesi vb içermediği için paylaşmak istedim.
EryaCa Ceylanakan Daha önceki hamileliğimde lekelenmekten çok korkup bayağı araştırdım ve solante pregna kullandım muhteşemdi 0 leke şimdi de alacağım ama bayağı artmış fiyatlar 😔
Ceylanakan EryaCa benimde ilk hamileliğimde burnumda ve yanağımda yuvarlak leke çıkmıştı ve koyu renkliydi. Şimdi çıkmadan önlemini alayım diyorum . Teşekkürler buna da bakayım🥰