Mutlugebeanne ben hamile kalmadan önce çok akıntı şikayetiyle gitmiştim doktora muayene esnasında birkaç tane siğil gördü doktorum ve yazmamız gerek sonra bunları patolojiye göndericem iyi huylu mu kötü huylu mu onu öğrenicez dedi ve sonuçların kötü geldi hpv virüsü diye geçiyor biz çocuk düşündüğümüzü öncesinde bi sıkıntı var mı diye normal kontrol için gitmişken nelerle karşılaştım o an yıkıldım korktum tabi hemen vakit kaybetmeden yakılma işlemi oldu ertesi gün de hpv aşısını oldum şimdi hep kontrol ederim bakarım siğil deyip geçmemek lazım bu her insanda olabilir cinsel yolla da bulaşan umumi tuvalet kullanmadan vs bulaşabiliyo, benim eşimde vardı siğil ondan bana geçti o çok vicdan azabı çekmişti duyunca çok şaşırdı.. neyse ikinci dozumu olacaktım aşının hamile olduğumu öğrendim şuan 36+5 haftalığız 38-39 da çatı muayenesi yapacak doktorum bir an önce sabırsızlanıyorum bende muayene etmesi için inşallah yoktur kendim baksam da her ne kadar karnımdan zor oluyo artık zor görüyorum :) doktorunuz doğrusunu söylemiş hiç sıkıntı yapmayın sağlıklı olsun yeter ki bebeğiniz sezenyan normal fark etmez bence