Cansutkbs Başınız sağolsun, ve yeni bebeğiniz hayırlı olsun.
İlk hamileliğimde 22. haftada kanamam vardı, 2 gün sonra suyum geldi. Perinatalog bile bir neden- çözüm bulamadı. 4-5 gün hastanede yattım. Ciğer geliştirici iğne yapıldı ama sürekli bana bebeğin her an doğabilir, ölü doğarsa korkma diye söyleyerek duruma hazırlıyorlardı. İnsan doğum yapacağını bir şekilde anlıyor. Oğlumun karnımda olduğu son gece leğen kemiğim ve kalçamdan sesler gelince doğumun yakın oldugunu anladım. Doktorumla konuştuğumda kimyasal hiçbir şey vermeyeceğini sonrası için bunun daha iyi olacagını söyledi. ertesi gün öğleden sonra doğurdum, suyu bitmiş 600 grlık bir çocuğu doğurmak cok daha zor oldu. Eşinin çıkarılması da öyle. Doğduğunda canlı olcagı belli olunca bir umut belirdi, çocuk doktoru ve ekipmanlar hazırlandı. Herkes beni bırakıp ona yönelmişti. Çok uğraştılar ama yarım saatlik yaşamını kaybetti. Kucağıma alamadım, güç bela odamıza getirilmesini istedim. Çünkü Allah inancınim var, herşey bizler için. İçimden çıkan can parçama dokunamadan göndermek istemedim. Tam doğum günümde cennete uğurladım oğlumu. 2 sene geçti, sorunun ne olduğu hiç bulunamadı. Nasip deyip yeniden denedik, yine hamileyim. Allah inşaallah zamanında sağ salim kucağımıza almamızı nasip eder, hayırlı ömürleri olur.