Aysh89 Normal doğum istiyorum, kesilmek biçilmek uyutulmak istemiyorum hele spinalden korkuyorum normalde bel ağrısı çeken biriyim daha da artar diye ödüm kopuyor en zorda genel istiyorum offf rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
Peperonni Aysh89 Korkma canım ya herkes oluyor bende korkuyorummpanik atak var ama doktorlar bizim için en iyisini ayarlıyorlar. Korkularını doktorla paylaş anestezi uzmanına söyle o dozu ayarlar. En kötü fenalaşırsan bayıltıyorlar zaten bak çok kısa sürüyormuş. Her şeyin bir zorluğu vardır illa ama ne yapalım bi şekilde çıkacak bu çocuk 😂 korkutma kendini dualar oku inşallah sorunsuz geçer doğumun göz açıp kapayana kadar
Aysh89 Peperonni inşallah amin cnm bnm evladını salim kucağına almayı nasip etsin rabbim tüm hamişlere.
Fuldenislek Burccfr ben de epidural normal doğum düşünüyorum ama çok kararsızım bazı zararları var diyorlar amaçla düşükmüş o zararlar bir de bazı kişiler bir şey fark etmiyor diyor bazıları çok fark ediyor diyor iyice kafamı karıştırdılar 😀
minisinannesiiii atak13 ay ben genel oldum ameliyattan çıkınca hık hık ediyodum nefes alamiyodum sakin ol diyolardi onu hatırlıyorum sadece sonra 4 5 saat bende yok hicbisey hatirlamiyorum 2.de öyle olcak 1.5 sene arayla çok korkuyorum
Fuldenislek minisinannesiiii umarım daha kolay olur canım her doğum farklıdır öyle düşün yine zor olacak diye şartlandırma kendini 🌸
asuyalin atak13 spinal oldum neden korkuyorsunuz onu anlamadım 😆 zaten ameliyat sürecini görmüyorsunuz ki bende bir de anksiyete var düşünün, bel ağrısı vesaire hiç bir yan etkisi olmadı
Fuldenislek asuyalin sezeryandan korkmuyorum normalden korkuyorum asıl 😅 en sağlıklısının normal olduğunu düşündüğüm için normal istiyorum yoksa sezeryan çok kolaydır hissetmiyorsun sonuçta ama bakalım hangi doğumu istersek isteyelim son ana kadar belli olmuyor hayırlısı neyse o olsun herkes için 🙏🏻
Princessmom atak13 spinal oldum çok memnun kaldım. Aşırı korkak ve acı eşiği düşük biriym bende. Ama ne bel agrısı oldu ne baska bse memnun kaldım ben
OzgeSvr atak13 ben genel anestezi ile sezeryan oldum hiçbir zorluğu yok uyuyup uyanıyorsunuz bebek gelmiş❤️
0611__ atak13 bı panik atak hastası olarak bende öyle dusunuyorm hiç de öyle olmuyoms en rahatı spinalmis özellikle o sondada çok iyiydi bide karında bastrma olayında iyiki spinal oldm dedm genelde oldm çünkü çok sknti yasadm bu konularda şükür şuan iyiyiz tavsiye ederim
Csrmucizem2 0611__ ne fark vardi acaba karinda basma olayında, çunku ben spinal oldum karnimdan basinca çok canim yanıyordu izin vermiyordum resmen ellerimi tutuyorlardı
Suada2022 atak13 ınanınkı bende oyleydım amma borde gozumu actımkı odadayım kızım geldı.zaten serom takıyollar ıyne yapıyorlar agrıda kalmıyor.korkmayın ALLAH DEYIN.BITTI.
Peperonni Aysh89 Amin inşallah canım sırayla o anları yaşayacağız inşallah en güzel şekilde geçer hepimizin ☺️
Csrmucizem2 ozlemshnnn saolun sizede geçmiş olsun bende inledim bire bir yaşadıklarınızı yaşadim inanmadilar bide hemşire bana demesinmi ne bağiriyorsun diye şimdi yine hamileyım çok korkuyorum