atak13 bende genel oldum 2 yil oluyor cok memnum kaldim suan 16 haftalik hamileyim gittigim 2 doktorda bu sefer epidural spinal dene falan diyor ama hic riske atamam bel fitigim var bel agrim var igneler cok tahribat birakiyor ileriki yillarda yine genel olacağım
Uyandiktan sonra evet agrim vardi ama bebegi gorunce unuttum resmen zaten pes pese seruma agri kesici verdiler durdular , 1 saat sonra göbeğindeki kum torbasini aldilar ve 4saat sonunda yürüdüm gayet rahat sekilde. Ameliyattan 15 dk sonra kizimi esime götürmüşler ben 35 dk sonra odaya alindim. Odaya alindigimds hafif uyanik yari baygin moddaydim ama sacmalamiyordum pek 50. Dk sonuna dogeu baya ayilmis bebeğimi destekle emzirebiliyordum.
Spinalda olsam destekle emzircekmisim zaten kesi ayni yeree spinald3 olsan agrin olacak dedi doktolar çünkü bi kesi var ortada. Panik atak durumunda sakinlestirici yapiyorlar hatta panige bagli tansiyon yukselmesi ve ya dusmesi durumu oldugu icin genele yonlendiriyorlar bebek icin cok riski çünkü