Meht Arkadaşlar 7 haftalik hamileyim. 5 tane midye yedim bugün. Bilmiyordum zararlı olabileceğini. Aranızda var mı yiyip bir şey olmayan ya da fikriniz
Aycan01 Meht canım bende 8 haftalığım öğrendiğimden beri her hafta yerim çok severim hiç sıkıntı yaşamadım
MerveeD Meht sağlıklı birsey degıl ama yemişsin artık yınede cok yememişsin bsey olmaz canım korkma ama yememeye calıs bence cok saglıklı bırsey degıl
Busra156 Meht inan ki benim gibi yiyin yoktur kiloyla alırdık yerdim zararlı oldugunu bilmezdim şu aralar bıraktım korkma birşey olmaz
MerveeD Aycan01 sağlıklı birsey degıl ama tavsiye etmem. Doktorunuza da sorun derim. Her hafta yemeyın bence cok canınız ıstoyorsa da ayda 1 Kez yıyın tabi siz bilirsiniz yınede
Dilarey 9 haftalıkken 22 tane yedim canim çekmişti bilmiyodum zararlı olduğunu bi şeyim yok çok şükür bebeğin de yok iyi gayet inşallah
Tatlisannedilekk Meht midye dipte yaşıyor ve yüksek oranda civa içerdiği için hamileyken ve emzirirken yenmemesi gerekir, yemişsiniz artık bundan sonra daha dikkatli olun