Meral0803efnan Kizlar karnimda cok sertlesiyor bebegim surekli gobek deligimin oraya toplaniyor tas gibi oluyor bugunde bayagi bobreklerim agriyor karnimin ici agriyor hafif batmalar var karnimda yasayan var mi
Tazeannee000 Meral0803efnan canim şuan bnde 32+1 haftaligim aynı dertten muzdaribim cok fena benim akşam yemeği sonrası oluyor uzanmadan geçmiyor hic bi sekilde
Adileeselvi Meral0803efnan Benimde oluyor canım akşam yemeğinden sonra sonra ama kasılıp karnımı acitmiyo çok şişip geriliyor sadece iki gündür bel ağrım var sadece bu aylarda yalancı sancılar da başlıyor artık
mavisevdamm_m Meral0803efnan bende sordum doktora da normal dedi.. hatta benim ta sağ gogusumun altında toplanıyor dogrulamiyorum bile sertlesme de günde çok kez oluyor.. eğer bir saat içinde 10 15 kez kasılma yaşıyorsan o anormal dedi..
Meral0803efnan Tazeannee000 evet aksam yemeginden sonra ayaga bile kalkmakta zorlaniyorum bende canim
Meral0803efnan Adileeselvi anladim canim cok saolasin insan ister istemez korkuyor ama yine de suphe kaliyor insanda bobreklerim mi belim mi anlayamiyorum bazen