Sumeyyeabdi Merhaba anneler happykidsten happymoom a geçiş yaptım bir oğlum var 4yasinda silifkede oturuyorum neler yapıyorsunuz kendimi tanitayim dedjm 🥰
taninmayananne Sumeyyeabdi merhaba canim hos geldin benim oglumda 3.5 yasinda 6+6 hamileyim. Kayseride yasiyorum.
Kubragkccc Sumeyyeabdi bende 3 senedir bekliyordum bana mucize oldu 2 nisanda öğrendim bende :) allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin :)
Sumeyyeabdi taninmayananne ya masllalah sizindr yeniymiş sağlıcakla kucağımiza alıriz inslalah bebisleri🤗
taninmayananne Sumeyyeabdi insallah ❤❤ butun hamisler saglikla alsin, bebek isteyenlere rabbim tez zamanda guzel haberler almayi nasip etsin ❤
Kubragkccc Sumeyyeabdi ben doktoruma sorduğumda gebelıkte oruc tutulmasını önermiyorum dedi özellıkle ilk 3 ay olanlarda cunku bebek gelişimi bu dönemde önemli olduğu icin ama yine de doktoruna sormalısın:)
Sumeyyeabdi Kubragkccc bugun saglik ocağına gidip kan vereceğim gel dedi ebe bugün bi tutayim dediginiz gibi önemli evet bi sorayim gidince 😚