Güzel ve heyecan dolu doğumumu sizlerle paylaşmak istedim. 33+5 ile 2 Nisan gece 1:00 de suyumun gelmesiyle uyandım. Biraz şaşkın biraz korku ile hemen doktorumu aradım. Sakin ol çantayı al hastaneye gel dedi. Eşim askerde olduğu için annem ile beraber kalıyordum. Ben gayet sakin bir şekilde annemden çantayı istedim giyindim ve hastaneye gittik. Hastaneye gittiğimde hemen Nst bağlandım ve ebe sancılarımın olduğunu söyledi, ameliyat ekinin hazırlandığını ve birazdan ameliyata alınacağımı söyledi fakat hiç bir ağrı sancı hissetmiyordum sanırım ağrı eşiğim yüksek 🤭 Ta ki 10 dk sonra sancılarımın 5 dk bir gelmesine kadar. Önceden geçirmiş olduğum sağlık sorunu sebebi ile sezeryan doğum yapacaktım. Ameliyat ekibini beklerken normal doğum sancılarını da yaşamış oldum. Ekibin tamamlanması ile ameliyata alındım. Anestezi uzmanları, hemşireler ve canım doktorumun pozitif neşesi ile hazırım dedim. Spinal anestezi yapıldı fakat korkulduğu gibi bir iğne değil. İğneyi hissetmedim. Doktorum ile sohbet ederken aslında çok korktuğumdan bahsediyordum ki kızımı gösterdi bana o an şok oldum bı an nasıl yani benim kızım mi bu güzellik dedim kendi kendime 🥺🥺 İnanılmaz güzel bir duygu Allah’ım kimseyi evladı ile sınamasın çok değerli ve çok özel birşey annelik 😍 Biraz erken olduğu için korkmuştum ama herşey yolundaydı çok şükür tek sıkıntı erken doğduğu için tek başına nefes alamadığı için küveze kondu. Bugün 4.günümüz siz değerli teyzelerinden dua bekliyoruz. Küvez de olan bütün evlatlarımız için, şifa bekleyen bütün yavrularımız için Allah’ım şifa ve sağlık versin. Bir an önce sağlığına kavuşup ailesine kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 Sizlerden de bu mübarek günlerde bütün minik canlarımız için dua bekliyoruz.. 🤲🏻💕