Nazorl Merhabalar kızlar bir değişiklik olmaz ise mayıs 23 gibi doğum bekliyoruz şuanlık normal düşünüyorum. Doğum yaparken doğumu kolaylaştıracak şeyler nelerdir bilen araştıran uygulayan var mı? Hadi hep beraber paylaşalım 💕
eslemesila Nazorl bence doğum kişiye özeldir yani herkeste aynı olmuyor ama tek bildiğim doğru nefes alıp vermek yüzde 80 acıyı hafifletir doğumu kolaylaştırıyor
Elifkc Nazorl ben şuan 37haftaligim hurma, korumasız ilişki, merdiven inip çıkma bunların kolaylaştırdığını duydum. Benim bebiş ters duruyordu inşallah döndüyse normal doğum olacak🙏
Esrtl Nazorl nefes egzersizleri ve squat baya kolaylaştırıyormuş.ha bir de fatma ana otu eli de batıl bir inanç ama doğum başladığında suya koyuyormuşsun o açtıkça sen de rahatlıyormuşsun :)
Nazorl Elifkc Ay inşallah dönmüştür, ben en son kontrole gittiğimde dönmüştü ama sanırım son haftaya kadar değişebiliyormuş durum rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲🏻🌸
tazeannecik1 Esrtl Kesinlikle batıl değil bende ben suni sancıyla 1 cm açılmadan 3 saatte 9 cm e çıktım ama çok inanmıştım bu otun gücüne de ♥️
tazeannecik1 Nazorl Ben pilates topundan inmedim sürekli üstünde zıpladım hareketler yaptım 3 saatte 9 cm e ulaştım kesinlikle hareket etmek yatmamak ve inanmak😌