Busra0738 selam anneler , 35+3 teyim 2 haftadır bulantım var kusma yok bişey de koktuğu için olmuyor doğru düzgüm yemek yiyemiyorum hemen midem bulanıyor 2 kilo vermişim bu bebeği etkiler mi ? neden olur sizde de olan oldu mu ?
Anneolanbiri Busra0738 merak ettim nedenini ben de 32 deyim bir iki sabahtır kalkınca midem bulanıyor kendime gelmem 3-4 saat sürüyor
Ecemselmaarslan Busra0738 ilk gebeligimde ilk haftalarda olan bulantilarim son haftalarda yine beni ziyaret etmişti ve kilo almamıştım pek bisey demediğim için bence sıkıntı olmaz canim
NezihaB38 Busra0738 açıkıyor musun acaba bende kusma yoktuda acıkınca midem bulanırdi bebek mideni kazıyor gibi
serapinci Anneolanbiri bende 32 yim bende de öyle oluyor ama ben farkettim ki açlıktan oluyormuş gece yattigimiz için bişey yiyemiyoruz sabah hemen bulanıyor miğdem bişeyler atıyorum ağzıma geçiyor sizde bi bakın kendi durumunuza belki ondandır.
NezihaB38 serapinci aynen bende yazdım ama yazınızı görmemiştim baş ucunuzda çubuk kraker koyun mideniz boş kalınca oluyor
Busra0738 yarın doktor kontrolüm var soracam sonra sizide aydınlatırım. benim en çok merak ettiğim bebeğe bi etkisi olup olmadığı
Busra0738 NezihaB38 işte hiç açlık hissetmiyorum zaten ona çok şaşkınım normalde yemekmyemeği çok seven biriyim 😂
Ecemselmaarslan Busra0738 hayir canım etkilemez doktora git istersen emin olursun bence bir sıkıntı yoktur çünkü sen yemesende o vücuttaki depodan besleniyor yoksa ilk aylar da hiç gelişmez bebek
BurcinTurkcan Bende 32 de aşırı mide bulantısı kusma ishal ve aşırı terleme yaşıyordum özellikle sabaha karşı su gibi uyaniyordum iki günde iki kilo vermiştim şimdi 37+2 yim o günden bu güne sadece 1 kilo aldım (bu benim için iyi) hala terlemem devam ediyor doktor muayenem gayet sağlıklı ilerlediği yönündeydi. Sanırım artık son trimester de bebek çok büyüdüğü için mide ve bağırsaklara çok baskı yapıyor o sebeple bunu yaşıyoruz. Güzel haberlerle gelin inşallah 🌺
Busra0738 BurcinTurkcan bende kontrole gittim çocuk saçlandığı için olabilir dedi . ama çok şükür gelişimi yerindeymiş
Cellci Ben 30.haftamdayım ve ilk zamanlardaki halsizliğime yaklaştım, sık sık uyku halindeyim, iştah da azaldı. Oluyor mu böyle son dönemlerde