GokcePolatt Kizlar sac dökülmesi yasiyorum ama öyle böyle değil ki rüyalarıma kadar girdi artık bildiğin kopan saçlarımı toplayıp kuaföre satıyordum artik🤣maske şampuan bakım bütün önerilere açığım var mı başına gelen bilgisi olan help mee💆♀️🤷♀️
Sgnn GokcePolatt ducray şampuan yada yves rocher dökülme önleyici şampuan. İkisinde de yeni çıkan saçları destekleme özelliği var. Onun dışında markette gratiste satılan hiç bir şampuan işe yaramıyor
Fddozcan GokcePolatt bende de dökülme vardı dp çörek otlu şampuan kullanmaya başladım şimdi 3 4 tek dökülüyor. Kremini de kullanıyorum. Bir dene istersen
Yasemin__ GokcePolatt benimde öyle oluyodu canım elimi attığımda geliyodu resmen taramaya korkuyodum. Avuç avuç dökülüyodu. Sonrasında bioblas şampuanı düzenli her banyo yaptığımda kullandım geçti.
Sgnn GokcePolatt ducray eczanede de var trendyolda indirimde uyguna geliyor. Yves rocher avmlerde mağazaları var bitkisel içerikli bir marka yada kendi internet sitesinden alabilrsiniz. Kaynak taktırmıştım saçlarım çok dökülmüştü. Bunlar sayesinde yeniden çıkarmıştım
GokcePolatt Molika yok geçirmedim 3 tane çocuğum 2 sene arayla oldu hormonlardan demişti kuaförüm sac dökülmesi için
Yasemin__ GokcePolatt yok canım ya ben bir ay düzenli kullandım hiç sertleşmedi. Ayrıca çok uzun saçımda var
Molika GokcePolatt korona gecirenlerde saç dökülmesi yasaniyromus benim bir akrabamda da olmuştu ondan sordum çok geçmiş olsun
GokcePolatt Molika sağol canım teşekkür ederim benim hormonlardan sanırım Bi de bebek anneyi tanımaya başlayınca dökülme oluyormuş
Dark GokcePolatt doğum sonrası hormonlar vs oluyormuş. Bazen uzun vadede bazen kisa. Benim 2-3 ay sonra bu oldu akiyordu resmen. Sonra yeniden çıktı baya bir sıkılaştı. Hormonlara yapacak bişey yok ama beslenme ile biraz etki ediliyor
GokcePolatt Dark emzirdigim için yiyorum genelde evet hormonlar düzelmeden 17 ay sonra hamileliklerim oldu
GokcePolatt Yasemin__ zaten kremsiz çıkmıyorum burada yazanları deneyeyim sırasıyla belki biri tutar 😀