MerveeD Sbl49 veriliyor diye biliyorum bende öyle duymustum cok bsey degıl zaten ben verecegım açıkcası oda bir canlı çünkü 🤲🤲😍🌺
Berru Sbl49 evet canım veriliyor çünkü oda bizden yiyor.Dun verdi eşim iki çocuğum var üçüncü karnimda beş kişilik verdi
Htcnal Sbl49 Verilmiyormus ,ben de sordurdum.Dunyaya gelmesi lazimmis.Sadaka verebilirsin ama ,sagligi,hayirlisiyla gelmesi icin falan .
Berru Polenpolen52 canim bu sene diyanet 40 TL açıkladı bebek,çocuk, yetişkin farketmiuor en az 40 TL vermen gerekiyor.Biz beş kişilik aile için biride karnimda 250 verdik yani 50 TL verdik kişi başı Allah kabul etsin
Berru Serap26_ canim kendi için vermesini.diuanet açıkladı en az kişi başı 40 TL den verebiliyorsun.biz 5 kişilik aile için 250 verdik
Elenafra Doğmamış bebeğin fitresi verilmez, ama hayır için derseniz o başka. Ramazana ulaşmış kişinin fitresi verilir
Busrakalperay Sbl49 kızlar birsey sorucam 1 günlük mü vermek gerekiyor yoksa Ramazan boyunca her bir gün icin mi vericem
Busrakalperay Sbl49 birsey daha sorucam kızlar fitre ihtiyaç sahibi yerine SMA hasta çocuklara versek acaba kabul olur mu yine