Busraaydiiin1 Kızlar ya 31 haftaligim ve karnım büyüdüğü için artık katlanıyor alt tarafı sıkışıyor mu diyim ne diyim bilemedim. Öyle oluncada tahriş oluyor alt kısım aciyor sürekli. Sizdede oluyormu ? Krem falan kullanıyorum ama ne fayda 🤷♀️
ipekveatlas Busraaydiiin1 cok iyi anladım bu anlattığın seyi. aynısı bana oluyo hele duşta otururken resmen karnımın altı cart dşye yırtılcak gibi. ama çözümü bilmiyorum
Busraaydiiin1 ipekveatlas evet evet oturunca oluyor hep 😬 sırf bu yüzden aksama kadar uzanmak istiyorum. Karnım aşağı baskı yapıyor sanırım artık. Ve alt bolgede acıyor ya. Hamileligim çok rahat geçmişti ama bu haftadan itibaren zorlanmaya başladım çok agirlastim ve cidden taşıyamıyorum artık kendimi. Nasıl geçer bu saatten sonra zaman bilmiyorum
ipekveatlas Busraaydiiin1 sen resmen beni anlatmışsın😂 cok rahat geçti hamileliğim ama 36dan sonrası aman aman suan kıpırdayamıyorum doğurdum doğurcam galiba. doktor da diyo 2 haftaya doğurmaya çalış sanki siparis veriyoz😂
Busraaydiiin1 ipekveatlas yaaaa kıyamam 😄 Bende yarın 32 olucam ınsallahh heyecan dorukta zaman hemen gecsede alsam kucağıma bebisimi 😍 senin yine bitmiş kiz bisey kalmamışs ayyy bende olsam 36 keşke 😅