Merhaba guzel annisler kafam cok karisik 36+3 haftalik hamileyim dogumuma az kaldi bebek makat pozisyonda dogumuma az kaldi diyelim uzun uzun yazip sizi sıkmak istemiyorum. Sizeden fikir istiyorum ben ilk zmnlarda devlette gidiyordum ama 4.ayimdan sonra arada devlette gittim ara rutin kontorllerimi ozelde devam ettim biz esimle ilk bastan beri ozel dusunuyorduk dogumu ben esime devlette mi yapsam mi acaba diye ama sonra niyeyse istemedim ozlede devam edelim dedim esimde niye noldu da oyle karar verdin vs vs sorular sordu bende orda rahat edecegimi filan soyledim ama esim daha cok devlette yapmami istedi bunu hissetirdi bana simdi doguma az kaldi ve hala karar vermedim ozel desem esim maddi olarak dusunmeye basliyicak ki cok sukur durumumuz iyi devlette desem de ben biraz korkuyorum nedense 😔 kendimi yorgun hissediyorum ve esimin devlette yapmami istediginiden dolayi ozlede yapmak istiyorum diyemiyorum
Siz olsaniz napardiniz?? Kusura bakmayin kisa tutmaya calistim ama aciklayici olsun diye bu kadar oldu 🙄