Handecik Kızlar tsh değerim 2,83. referans aralığı ise 0,38 ile 5,33. Ama yuksek dedi Dr endokrine sevk verdi yüksek bir değer mi bu? 24.haftadayım
aysnrsvs Handecik gebelikte 2.5 altında olmasını istiyoruz demişti doktorum ben ilaç kullanmama rağmen 2.5 üzeri olduğu için dozunu artırdı
Ahsoka Handecik benim 5,36 hamilelikte yükseliyor zaten, doktorum dahiliye veya endokrinolojiye git dedi. Endokrinolojiye gittim ilaç verdi sabah aç karnına. Her ay tahlil yaptırmak lazım ona göre ilacın dozunu ayarlıyorlar.
Ela6161 Handecik siz endokrine gidin yinede deger fazla yüksek degil ama hashimoto olabilir fiye göndermistir belkide bi arastirin iciniu rahat eder
Gamzess1 Benim 3.13 çıktığında doktorum dahiliyeye yönlendirdi dahiliye doktoru normalde 4,5a kadar normal gebe olmayanlar İÇİN ama gebelikte 2,5larda tutmaya çalışıyoruz dedi
[silindi] Bendede 3 ila 4 arası çıkmıştı dahiliye, endokrinoloji ve kbb ye gittik endoskopi ile baktılar içi sıvı dolu kitle gibi bişey var demişlerdi 7 cm büyüklükte
Gamzess1 [silindi] Normalde gebelikte normal artış diye bu kadar baktırmıyolar sizde başka bi değer daha felan yüksek mi çıktı acaba bu kadar bakıldı
[silindi] Gamzess1 hayır bildigim kadarıyla hamileliğimde tsh değerim yüksek çıktı birüsür baktılar ultrason endoskopi mr falan istediler ama o olmadı kitle gibi bişey varmış
Ahsoka Ebruuuyrdm sizin baya çıkmış biran önce gidin. Doktorlar bebeğin gelişiminde sıkıntılar çıkabilir dedi çok fazla yüksek olunca ve tedavi olmayınca.
sdymtl Normalde o değer sizi idare ediyor ama bebekle ikinize yetmiyor. Ben de 4.4tüm hamile olmasan ilaca başlatmazdım ama şimdi bebeğe yazık olur dedi. İlaçla bir ay içinde 2.4e düştü. Doğurana kadar devam şimdi.