Denizvegokyuzu Alpaslanannesiii doktordan doktora değişiyor ama genellikle 37 38. Haftalarda yapılıyor çatı muayenesi ☺️
icegul Alpaslanannesiii erken doğum riski çıkarsa o zaman başlıyorlar alttan ultrason a genelde. Ama risk yoksa, nstde sancı da yoksa son haftalara kadar olmaz alttan
Tubiis_0 Alpaslanannesiii ben ilk 4. Ve 8. Haftada olmuştum ama sanırım son haftalarda çatala çıkıyormuşuz 😂😂
Alpaslanannesiii Denizvegokyuzu sancı olduğunda bakmıyolarmı sadece benim bildiğim o yani kulaktan duyma bilgim ilk gebeliğim tam bilmiyorum 😅
Denizvegokyuzu Alpaslanannesiii Eğer normal doğum düşünüyorsaniz ve bebek doğum pozisyonunda ise bakılıyor çatın doğum için uygun mu acilman var mı bebek kanala inmiş mi diye ☺️ Benimde ilk gebeliğim muayenemi geçen hafta oldum oradan öğrendim 🤗
designermom Benim alttan muayene erken haftalarda başladı bu biraz gebeliğin gidişatıyla alakalı doktor kalp sesini duymak icin bakmıştı mesela 26. Haftada rahim ağzı kısalığı icin de baktı Kİ kısalık başlamıştı onun icin herzaman temkinli olmanı öneririm