Feyza-nur ehmedzadekonul canımız annemiz postunuzda konu bulunmamaktadır güncellemem için konuyu tekrar yazar mısınız ❤️
SunnyG Muhtemelen bir şey olmamıştır. Kanama vs yoksa korkma. Ama içim rahat etsin diyorsan acile git
ehmedzadekonul SunnyG henüz doktorum bile yok. Akraba doktor var oda türkiyede biz azerbaycanda. Ne zamansa gelir deye onu bekliyoruz zaten onada ayri sinir oluyorum. Kendi doktorum olsa yazib sorurdum şimdi evdede tekim ne yapayim. Ağri var az ama kanama yok şükür.
ehmedzadekonul Bir şey olmuş gibi hiss ediyorum. Bebeğide hep sağda hiss ediyorum. Şişkinlik filan sağda olurdu yani. Ne yapayim sizce evdede tekim kime söylesem korkma diycek ama benim içim tedirgin
Habus ehmedzadekonul bebek karnında suyun içinde ve daha 5 haftalık minicik 🙏 için rahat etsin istiyorsan bir doktora görün ama bu kadar stres yaparsan bebeğe daha çok zarar verir hem bir şey olsa kanaman olurdu büyük ihtimalle. Dinlen bir süre kalkmamakta çalış. Vücudunu dinle ağrın vs artıyor mu gözlemle
Mehtapca06 Birşey olmamıştır büyük ihtimal kanaman yoksa mercimek kadar şey sıkışmayla bir bağlantısı olamaz pek
ehmedzadekonul Mehtapca06 ilk hamileliyim tecrübesizim onun için çok korkuyorum. Cevabiniz için teşekkür ederim
SunnyG ehmedzadekonul ağrı psikolojik de olabilir. Doktora gidemiyorsan içini ferah tut. Kese daha minicik, nohut kadar. Sıkışmayla zarar verilebilecek boyutta değil.
Mehtapca06 ehmedzadekonul yok yok korkma hani 20 haftalık olursun baskıdan suyun gerilir bebek sıkışır vs o zaman riskli ama şuan bebek varla yok arası bir pıhtı birşey olmaz
ehmedzadekonul Mehtapca06 teşekkürler canim İNŞALLAH ağrim neden acaba peki karnimin alt taraflari ağriyo ama
Feyza-nur ehmedzadekonul suan bu postunuzda baslıga acil yazmıssınız içerige ( Kizlar cavablayarmisiniz lütfen evdede tekim) detaylı konu olmadıgı için sormustum 🥰