nurellmas7 İleri hareketli sperm sayiniz biraz düşük çıkmış yani esas yumurtayi dolleyecek sperm sayisi demek bu. Biz de aynı süreçten geçtik o zaman tecrübesizdik ama vitamin destekleri ile halledilebilir bir şey 😍

2022bebeki Çok teşekkür ederim yanıtınız için randevumuz cuma günü dedim sizlere danışayım merak ettim 🙏🏻Kontrole gittiğimde allaha çok şükür sıkıntı çıkmadı bende
    Adet gecikmem var benimde dün olmam gerekiyordu adetimin 2. günü gideceğim doktora beklemedeyim

nurellmas7 İç açıcı şeyler söylemeyecek gibi doktorunuz. Gördüğüm ve anladığım kadarıyla o şekilde. Yine de iyi olur inşallah 🤲🏼

Lökosit yüksek çıkmış bunun içinde antibiyotik verecektir doktor. Hem lökosit seviyesi azalınca spermler daha da cok görünür

Benim eşiminde hemen hemen aynıydı sonuçları hatta onda kümeleşme de vardı yüzde 94 anormal yapıydı ileri hızlı spermlerin süresi de kısaydı dr aşılama önerdi direkk ama biz iki ay bekleyelim dedik ben ovulasyon testiyle takip ettim yumurtamın çatladığı günü ki çok sağlıklı spermler olmadığı için uzun süre yaşamayacağı belliydi çok şükür ikinci ay hamile kaldım şimdi 8. Haftadayım dr lar elbette doğru yolu gösterecektir ancakk modunuzu düşürmeyin derim uzun oldu ama sevgiler ❤️

Naziminverasi Çok teşekkür ederim yanıtınız için, Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim😍

nurellmas7 Haklisiniz insan bekleme sürecinde bir seyler ogrenmek istiyor ama.en iysiini herzaman dokturunuz bilir yönlendirir. İnşallah hayirli haberler alırsınız her sey gönlünüzce olur😍